Ποιοι Είμαστε

Η Ελληνική Τεχνολογία Εκρηκτικών (ΕΛΤΕΚ) ιδρύθηκε το 2010 με έδρα στους Αγαλαίους του Δήμου Γρεβενών. Στόχος μας; Να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή μας και να προσφέρουμε πραγματικά αποδοτικές και ασφαλείς εκρηκτικές ύλες για την επιτυχία κάθε είδους υπέργειου ή υπόγειου τεχνικού έργου.

Και με την είσοδο νέων ισχυρών επενδυτών το 2016, αυτός ο στόχος έγινε πιο εφικτός από ποτέ με την ΕΛΤΕΚ να αποτελεί σήμερα την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας εκρηκτικών υλών στα Βαλκάνια.

poioi-eimaste-left
poioi-eimaste-right

Η Εταιρεία

Με μια ιδιόκτητη έκταση 100 στρεμμάτων με 14 σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθηκευτικούς χώρους συνολικής χωρητικότητας 700 τόνων πρώτης ύλης και 200 τόνων εκρηκτικών υλών και με ένα σύγχρονο και πιστοποιημένο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, η ΕΛΤΕΚ σήμερα δραστηριοποιείται σε ένα εμπορικό δίκτυο που αυξάνεται διαρκώς εξυπηρετώντας ταχύτατα τη ζήτηση σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία, Κόσοβο, Ρουμανία και Σερβία, ενώ ταυτόχρονα σημειώνει μια σταθερή μηνιαία αύξηση στις πωλήσεις της κατά 25%.

Συγχρόνως, η ΕΛΤΕΚ επενδύει διαρκώς στην έρευνα νέων προϊόντων, στην ανάπτυξη σύγχρονων και ασφαλέστερων χημικών συνθέσεων και εξορυκτικών διαδικασιών, ώστε όχι μόνο να υπάρξει βελτιστοποίηση της ποιότητας αλλά και μείωση του κόστους της εκρηκτικής διαδικασία.

Σημαντικότερη επιτυχία μας ωστόσο παραμένει το γεγονός πως μέσα σε λίγα χρόνια έχουμε καταφέρει να χτίσουμε αληθινές σχέσεις εμπιστοσύνης με έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πελατών που θεωρούν πλέον την ΕΛΤΕΚ τον κατάλληλο συνεργάτη τους.

h-etairia

Γιατί στην ΕΛΤΕΚ δεν προσφέρουμε απλώς τις πιο αποδοτικές και συμφέρουσες λύσεις στις εκρηκτικές ύλες αλλά και τις απαραίτητες εγγυήσεις προς κάθε πελάτη μας πως το έργο του θα ολοκληρωθεί με πλήρη επιτυχία και ασφάλεια, εντός χρονοδιαγράμματος και εντός προϋπολογισμού.

ΕΛΤΕΚ:
Η Ασφαλής σας Δύναμη

Πιστοποιήσεις

insemex-ce-removebg-preview
pistopiisi
ISEE-LOGO
EFEE-LOGO